Aqua expert

Rostfria och hållbara hydroforer

Svensktillverkad hydrofortank med spaltfria svetsar och doppbetad för att säkerställa högsta kvalité. Våra hydroforer är godkända enligt EU-normer.

Produktegenskaper

  • Rostfri hydrofor
  • Svensktillverkade
  • Hygieniska
  • Miljövänliga
  • Prisvärda
  • Dopp-betade
  • Hydrofortanken är CE-märkt
Hitta återförsäljare

Rostfria och hållbara hydroforer

För att undvika komplikationer och skapa hållbara produkter väljer vi att bygga våra hydroforer, också kallade trycktankar, av rostfria material. Alla fogar svetsas noggrant samman för bästa möjliga hållbarhet och funktionalitet samtidigt som metoden inte kräver fixering av plastbeläggningar som riskerar att släppa. Hos Aqua Expert doppbetar vi kärlen till våra rostfria hydroforer för att återställa materialet både på in- och utsidan efter svetsningen. Något som ger en extrem kvalité och hållbarhet som öppnar för vår generösa materialförsäkring på 20 år.

Fördelar med rostfria hydrofortankar

Rostfritt stål används överallt där man ställer stora krav på hygien exempelvis inom sjukvård och livsmedelsindustrin. Självklart använder även du en rostfri hydrofor för hushållsvatten till dig och din familj. En rostfri hydrofor avger inga miljöfarliga ämnen, den är 100% smak- och luktfri. En rostfri trycktank har i princip obegränsad livslängd. Den är alltid fräsch och snygg, även om den står i fuktiga utrymmen. Den tar ej skada av kondens, mörknar ej, flagnar ej och har ingen plastbeläggning som lossnar.

En hydrofor av rostfritt stål är en god investering. Den kostar obetydligt mer än en galvaniserad hydrofor.

Volym liter Höjd mm Diameter mm Röranslutning mm Material mm
150 1255 450 R25 Rostfritt stål SS 2333/EN1 4301
300 1400 550 R32 Rostfritt stål SS 2333/EN1 4301
500 1700 650 R32 ostfritt stål SS 2333/EN1 4301

Max arbetstryck: 6 bar. Anslutning i botten: R25, nivårör + sidoplugg: R15.

Faktablad

Faktablad

Bruksanvisning

Bruksanvisning