OM OSS

Referenser

NÅGRA PROJEKT SOM VI ÄR EXTRA STOLTA ÖVER

Det är nöjda kunder som gör att vi kan fortsätta leverera våra filter. Vårt mål är att varje projekt skall bli en god referens. Här vill vi visa några av dem.

Västraby Åkeri

Västraby Åkeri ligger i Emmaboda och hade stora problem med järn i dricksvattnet.

Västraby Åkeri AB är ett företag inom åkeri, transport och lastbilar i Emmaboda. De har haft stora problem med järn i dricksvattnet och tog kontakt med Rörinstallationer i Emmaboda.

”Nu är vårt vatten 99,9% rent och vi är väldigt nöjda med både installation och slutresultatet”, säger Mikael som är ägare till Åkeriet.

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri ligger utanför Kalmar och hade problem med humus i dricksvattnet.

Stufvenäs Gästgifveri är en spa- och konferensanläggning utanför Kalmar. De har alltid haft humus i dricksvattnet. Rörteknik i Torsås hjälpte dem att installera två nya filter på anläggningen.

Dessa filter renar mycket effektivare än de gamla kolfilter vi hade förut. Idag upplever vi inga problem med vårt vatten, säger Magnus som är fastighetsanvarig.

Pierre i Uråsa

Pierre Malmberg i Uråsa hade mangan i dricksvattnet och det smakade illa och var missfärgat.

Pierre Malmberg bor i en villa i Uråsa. När de flyttade dit för några år sedan hade de mycket mangan i dricksvattne och det smakade illa. De tog kontakt med Sandberg VVS i närheten och fick då ett Göingefilter installerat.

Idag smakar vattnet mycket bättre och har ett bra PH värde, säger Pierre. Även vår granne som är frisör upplever stor skillnad då vattnet numera inte luktar något eller är missfärgat.